FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 16. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Na dionici autoceste A 1 od Gospića do Svetoga Roka pada jaka kiša, a zbog niskih je temperatura moguća i poledica. Magla smanjuje vidljivost na autocesti A 3 od Ivanić Grada do Novske. Zbog prometne nesreće na državnoj cesti D1, kod ulaza u grad Krapinu, promet je od 9,30 sati prekinut za teretna vozila u smjeru Zagreba, a osobna vozila idu kroz sam grad Krapinu. Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik zatvorena je dionica autoceste A 1 Vrgorac- Ravča, u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča D62. Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 7,5 tona voze preko novopostavljenog pontonskog mosta, a ostali obilazno preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Dionica D 1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije otvorena je za sav promet, a zbog radova će se po potrebi promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu je trajektna linija iz Splita za Lastovo i Valbiska-Lopar, te katamaranske iz Splita za Korčulu, Lastovo i Vis.

ZAGREB - Prijepodne djelomice sunčano uz postupan porast naoblake, a u kopnenom području ujutro mjestimice magla. Sredinom dana i poslijepodne uglavnom slaba kiša očekuje se povremeno na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici. Navečer i u noći jače pogoršanje s obilnijom kišom, pljuskovima i grmljavinom zahvatit će sjeverozapadne, zapadne krajeve i sjeverni Jadran. Puhat će umjeren i jak, na Jadranu i u gorju mjestimice olujan jugozapadnjak. Razmjerno toplo, s najvišom temperaturom između 8 i 13, a na Jadranu od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙