FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 9. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Vrbovsko, no autocesta je otvorena za sva vozila. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Gorskom kotaru. Na dionicama gdje traju radovi upozorava se vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju. Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik na autocesti A1 zatvorena je dionica Vrgorac- Ravča, samo u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62) ili Jadranskom magistralom (D8). Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, odnosno preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša. Do sutra u 20 sati za sav promet zatvorena je državna cesta D45 na dionici Veliki Zdenci-Hercegovac. Obilazak za teretna vozila: Veliki Zdenci D5-Daruvar D5-D26-Garešnica D26, a za osobna: Veliki Zdenci D45-Ilovski Klokočevac ŽC3136-Hercegovac D45. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb danas do 16 sati promet teče jednim trakom između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko, te na vijaduktu Stara Sušica i mostu Kamačnik u smjeru Zagreba. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar ne plovi.

ZAGREB - Barem djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Mjestimice će biti malo kiše, najprije na na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici, a do kraja dana i u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren, u gorju i sjevernim krajevima i jak jugozapadni. Na Jadranu umjereno do jako jugo, na sjevernom će dijelu okrenuti na jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 9 i 14, na Jadranu od 14 do 18 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙