FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 17. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće zatvorena je Jadranska magistrala u mjestu Brela. Snijeg mjestimice pada u Gorskom kotaru, Lici, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, dok su u ostalom dijelu zemlje kolnici mokri i skliski od kiše. Jak jugo na udare puše na dionici autoceste A1, od Prgometa do Vrgorca. Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Lici i Gosrkom kotaru te u Istri na području Buzeta. U prekidu su trajektne linije iz Visa i Lastova za Split te trajekti Sumartin- Makarska i Valbiska- Lopar kao i katamaranske linije iz Splita za Lastovo, Vis, Hvar i Korčulu.

ZAGREB - U prvom dijelu dana u unutrašnjosti pretežno oblačno, u gorju povremeno sa snijegom, a u nizinama kišom i snijegom. Na Jadranu promjenjivo oblačno s mjestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, obilnijom u Dalmaciji. Poslijepodne se očekuje postupno razvedravanje. U kopnenom području vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati većinom umjeren, do jak, ponegdje olujan sjeverozapadnjak, na jugu u početku jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 0 do 7, a prema kraju dana osjetno hladnije. Na Jadranu će se temperatura zraka bit će uglavnom između 9 i 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙