FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 18. studenog 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te Slavoniji. Vidljivost je ponegdje manja i od 50m, stoga HAK vozače upozorava da održavaju sigurnosni razmak između vozila i da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama budući su zbog magle kolnici vlažni i skliski te je moguća poledica, posebice na vijaduktima, mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša

ZAGREB - Na Jadranu i u gorju sunčano. U nizinama unutrašnjosti tmurno i maglovito uz mjestimičnu izmaglicu, a sredinom dana i poslijepodne moguća su sunčana razdoblja. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9, u područjima s dugotrajnom maglom od -1 do 3, na Jadranu između 14 i 19 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙