FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promocija hrvatskog turizma u Barceloni i Njemačkoj

Autor: tmis
ZAGREB, 29. studenog 2011. (Hina) - Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) sa još 27 izlagača iz Hrvatske od danas do 1. prosinca predstavlja hrvatsku kongresnu i insentiv ponudu na kongresnoj i insentiv burzi EIBTM u Barceloni, izvijestili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a.

Kao i svake godine osim promocije cilj tog nastupa je ostvarivanje i novih kontakata s kongresnim i insentiv organizatorima iz Europe i svijeta.

Sličan cilj, ali na njemačkom tržištu, imale su tzv. roadshow prezentacije hrvatskog turizma koje su se prošlog tjedna održavale u pet njemačkih gradova Duesseldorfu, Koelnu, Frankfurtu, Stuttgartu i Muenchenu.

Ti su gradovi odabrani kako bi se Hrvatska predstavila na područjima iz kojih se ostvaruje najveći turistički promet iz Njemačke prema Hrvatskoj, pri čemu su predstavnici južnih dijelova Njemačke imali više interesa za informacije o dolasku vlastitim automobilom, a iz sjevernih dijelove za mogućnostima uvođenja novih avio veza.

Organizatori prezentacija bili su HTZ te njeno predstavništvo u Frankfurtu i ispostava u Muenchenu, koji su u spomenutim njemačkim gradovima okupili oko tisuću njemačkih profesionalaca-predstavnike vodećih njemačkih putničkih agencija i touroperatora.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙