FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi turistički sajam ITDE od 24. do 27. studenoga u Splitu

Autor: zjur
SPLIT, 22. studenog 2011. (Hina) - U Splitu će se od 24. do 27. studenoga održati sajam International Travel and Destination Expo (ITDE), a glavna tema tog novog turističkog sajma bit će korištenje društvenih mreža u turizmu, najavili su organizatori sajma.

Sajam će se održati u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani, na njemu će kroz predavanje svojih predstavnika nove trendove u turizmu predstaviti i internet giganti Google i Tripadvisor, a neke od tema o kojima će se raspravljati su i koliki značaj u modernom turizmu imaju Facebook i Twitter, kakav je i koliki utjecaj Tripadvisora na donošenje odluka korisnika turističkih usluga, itd.

"Fokus ovogodišnjeg sajma bit će takozvani pristup 'business to business', pa će pogotovo prvog dana najviše koristi imati profesionalci iz turističke branše", kazao je direktor sajma ITDE-Split Joško Nikolić koji vjeruje da će mnoge teme biti višestruko korisne za domaće turističke djelatnike koji se žele na vrijeme upoznati s novim trendovima.

Napominje kako je primjerice Tripadvisor iznimno bitan za hotelijere, jer ocjena pojedinog hotela na toj web stranici igra vrlo bitnu ulogu kod odabira smještaja.

Na prvo izdanje sajma ITDE pozvane su nacionalne turističke zajednice Indije i Češke. Indija će predstaviti svoj projekt Incredible India, dok će Češka pokušati produbiti turističke veze s Hrvatskom s obzirom da u našoj zemlji svake godine ljetuje skoro milijun Čeha.

Dio ITDE sajma rezerviran je i za širu publiku, a organizatori najavljuju izložbu fotografija francuske autorice Claire Vallet o Kubi kao i niz prezentacija knjiga na temu novih tehnologija ili putovanja.

(Hina) xzjur ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙