FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ponovno omogućeno trgovanje GDR-ovima Ine na Londonskoj burzi

Autor: scvi
ZAGREB, 9. studenog 2011. (Hina) - Ina – Industrija nafte izvijestila je danas putem Zagrebačke burze da je od početka ovog tjedna dopušteno trgovanje globalnim potvrdama o deponiranim dionicama (GDR) Ine na Londonskoj burzi.

Britanski regulator tržišta FSA je 7. studenog 2011. odobrio nastavak trgovanja GDR-ovima Ine na Londonskoj burzi, nakon privremene obustave trgovanja koja je počela 26. listopada 2011. godine, stoji u priopćenju Ine.

FSA je privremeno obustavio trgovanje GDR-ovima Ine u očekivanju revidiranog financijskog izvješća Ine za prošlu godinu, a to, kao i izvješće Ine za prvih devet mjeseci ove godine u međuvremenu su objavljeni i na Londonskoj burzi.

Inače, Ininim GDR-ovima nije se značajnije trgovalo. Prema dostupnim podacima, posljednje transakcije na Londonskoj burzi bile su 20. listopada kada je protrgovano 40 GDR-ova u dvije transakcije, a prethodno se njima trgovalo 28. srpnja.

Na Zagrebačkoj burzi dionicama Ine ne trguje se još od 28. travnja ove godine, a temeljem rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.

(Hina) xsbo ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙