FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na sajmu Pula Boat Fair 2011. oko 120 izlagača

Autor: dspo
PULA, 17. listopada 2011.(Hina) - Na 2. međunarodnom sajmu brodske opreme "Pula Boat Fair", koji će se na pulskom parkiralištu Karolina održati od 19. do 22. listopada, sudjelovat će oko 120 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli.

U četiri dana sajma, kojeg organizira županijska gospodarska komora Pula, predstavit će se domaći i inozemni brodograditelji, proizvođači brodske opreme i niz komplementarnih djelatnosti.

Predsjednica županijske gospodarske komore Jasna Jaklin Majetić istaknula je kako je riječ o sajmu kojeg je pokrenula "struka za struku, ne zaboravljajući pritom sve one koji žive s morem i za more".

"Kvalitetan proizvod jamstvo je opstanka i osvajanja novih tržišta, a neprekidno usavršavanje, usvajanje novih znanja i povezivanje gospodarstvenika na takvim sajmovima preduvjet je opstanka na globalnom tržištu", kazala je.

Izvršni direktor sajma Livio Bolković naglasio je kako ovogodišnji sajam karakterizira značajan porast izlagača iz zemalja jugoistočne Europe te kako će, bez obzira na tešku gospodarsku situaciju, sudjelovanjem na sajmu izlagači dobiti "dodatni motiv za pokretanje novog gospodarskog zamaha u maloj, srednjoj i velikoj brodogradnji".

(Hina) xdspo ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙