FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Obrtničkom sajamu Istre predstavit će se dvjestotinjak izlagača

Autor: dspo
PULA, 30. rujna 2011.(Hina) - Dvjestotinjak izlagača iz dvanaest županijskih komora sudjelovat će na ovogodišnjem 14. obrtničkom sajmu Istre koji će se od 6. do 9. listopada održati na pulskom parkiralištu Karolina, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Obrtničkoj komori Istarske županije u Puli.

Po riječima predsjednika te komore Marija Paliske, na izlagačkoj površini od 978 metara kvadratnih natkrivenog te 211 kvadrata otkrivenog prostora na sajmu će se predstaviti ukupno 198 izlagača, od čega 106 obrta, 27 poduzeća, tri škole, 31 komora i udruženje, deset obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te 21 iz ostalih kategorija poput inovatora i samostalnih umjetnika.

Ovogodišnji partner sajma je Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, a u sklopu sajma održat će se promocije i prezentacije, kao i poslovni razgovori s delegacijom Privredne komore iz Beograda.

Zadnji dan sajma bit će dodijeljena priznanja i nagrade najboljim izlagačima i to u tri kategorije - za ukupnu sajamsku prezentaciju, za oblikovanje proizvoda te za najbolji proizvod.

(Hina) xdspo ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙