FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidat za varaždinskoga gradonačelnika Ernoić: Na izbore 'bez fige v žepu'

Autor: vvar
VARAŽDIN, 13. listopada 2011. (Hina) - Kandidat HSLS-a za varaždinskoga gradonačelnika Miljenko Ernoić rekao je na druženju s građanima da on i kandidati stranke za dva zamjenika na izbore izlaze samostalno i "bez fige v žepu" s programom za Varaždin kakav znaju i vole.

Uoči nedjeljnih prijevremenih izbora za varaždinskoga gradonačelnika i njegova dva zamjenika, Ernoić je istaknuo da su on i kandidati za njegove zamjenike Jasminka Porobija i Josip Stanek istaknuti članovi HSLS-a koji su svojim dosadašnjim radom i zauzimanjem u javnome i političkom životu grada Varaždina stekli velik ugled među građanima.

"Ako pobijedimo na izborima, u jednoipolgodišnjemu mandatu ćemo osmisliti program potpora za obrtnike i poduzetnike s posebnim naglaskom na razvoj i investiranje, vratiti Centar za mlade mladima, u suradnji s građanima riješiti problem grijanja, osigurati bolje uvjete i niže cijene u dječjim vrtićima te osnovati servis za humaniji i kvalitetniji život građana starije dobi", rekao je Ernoić i dodao da će se zauzimati i za hitno rješavanje problema vezanog uz komunalni otpad te za poticanje proizvodnje zdrave hrane i rješavanje problema ambrozije i korova.

Kandidati HSLS-a Ernoić, Porobija i Stanek gradom namjeravaju upravljati otvoreno, javno i odgovorno. Žele ravnomjerni razvoj svih dijelova grada te najavljuju da će se, iskažu im li građani povjerenje, brinuti o potrebama obrtnika i poduzetnika, osigurati da gradske tvrtke kao servis građana pružaju kvalitetne i transparentne usluge, poticati rad udruga građana, posebice u kulturi i športu, te da će se brinuti o gradskoj imovini i štititi interese grada.

(Hina) xvvar yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙