FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Varaždinu otvorena 16. Međunarodna izložba cvijeća

Autor: vvar
VARAŽDIN , 29. rujna 2011. (Hina) - U Varaždinu je večeras otvorena 16. međunarodna izložba cvijeća na kojoj do nedjelje, 2. listopada, svoje cvjetne kompozicije, instalacije i aranžmane predstavlja 50-ak izlagača iz Hrvatske te Slovenije, Mađarske i Italije.

Izložba se i ove godine održava kao popratni program Varaždinskih baroknih večeri. Tema joj je ponovno „Barok-glazba-cvijeće“, a podtema „Replike varaždinskih motiva“.

Izložba cvijeća postavljena je u Starom gradu i oko njega, dok se prodajni dio ponovno nalazi na Stančićevom trgu. U sklopu izložbe će sutra biti održano 5. međunarodno natjecanje učenika poljoprivrednih i vrtlarskih škola u ukrašavanju bicikla cvijećem, a u subotu stručna prezentacija aranžiranja na temu Grobna floristika.

Nakon zatvaranja manifestacije, u nedjelju s početkom u 20 sati, bit će održan okrugli stol na kojem će izlagači i predstavnici organizatora i pokrovitelja izložbe dati osvrt na izložbu te izmijeniti dojmove i prokomentirati rezultate. Organizator izložbe je Udruga vrtlara Varaždinske županije, a pokrovitelj izložbe je Grad Varaždin.

(Hina) xvvar yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙