FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam Fashion.hr od 30. rujna do 2. listopada u Zagrebu

Autor: dduk
ZAGREB, 22. rujna 2011. (Hina) - Sajam mode Fashion.hr Industrija, koji će se održati od 30. rujna do 2. listopada, okupit će 90 izlagača iz Hrvatske i 29 iz regije, najavili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare.

Sajam će se održati pod pokroviteljstvom trgovačke kuće "dm" na Zagrebačkom velesajmu, a po prvi put će uz hrvatske, okupiti i dizajnere iz susjednih zemalja.

U tri sajamska dana izlagači će posjetiteljima predstaviti svoje modne kolekcije, uz bogat popratni edukativni i zabavni program.

Posjetitelji će imati prigodu vidjeti najbolje hrvatske i regionalne tvorce modne industrije te najnoviju ponudu hrvatskih modnih brendova nastalih kao rezultat suradnje hrvatskih dizajnera i tekstilne industrije.

Osim ponude modnih noviteta i mogućnosti povoljne kupnje, posjetitelje i sudionike očekuje niz atraktivnih sadržaja - dnevne modne revije, projekcije modnih filmova te kreativne radionice.

Program uključuje i interaktivne tematske diskusije te edukativne panele u kojima će sudjelovati brojni govornici iz Hrvatske i regije - poznati dizajneri, modni urednici i kritičari, predstavnici industrije, znanosti i tržišta.

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙