FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 12. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba o prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Od 9,35 sati vozi se naizmjence na državnoj cesti D 23 kod Generalskog Stola zbog prometne nesreće, u kojoj je jedna osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena. Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete i na ostalim cestama nema posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Zatvorena je državna cesta D1 između Knina i Gračaca, zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1. Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h (do 15.06.) Zbog radova na državnoj cesti D102, na otoku Krku, kod zračne luke, vozi se otežano. Do 17,30 sati, u Zagrebu za sav promet zatvoren je dio Branimirove ulice, od Čulinečke ceste (Trgovački centar „Billa“) do raskrižja sa Zagrebačkom cestom u Sesvetama, u ukupnoj dužini od 1500 m, radi održavanja autoslalom natjecanja za Srednjeeuropsko prvenstvo – „5. Nagrada Dubrave“ u organizaciji Auto kluba Dubrava i Auto kluba Delta Zagreb. Obilazak je Avenijom Dubrava.

ZAGREB - Sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Mala mogućnost za poslijepodnevne lokalne pljuskove i grmljavinu u unutrašnjosti Istre i Dalmacije te u najzapadnijim kopnenim krajevima. Vjetar većinom slab sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, a poslijepodne umjeren, ponegdje i jak sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 23 i 28 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙