FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 16. svibnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba o prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena autocesta A 1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje te državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački. Paškim mostom mogu voziti samo osobna vozila. Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Senja do Karlobaga zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a dionicom od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Ne plovi trajekt Prizna-Žigljen. Na autocesti A 1 kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno kroz jednu tunelsku cijev, do 20. svibnja u 15 sati. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda, obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema GP Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D 1. Do 18 sati zbog razminiranja privremeno se zatvara D37 Petrinja-Glina između naselja Župić i Gore. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 min.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno. Mjestimice kiša, uglavnom u istočnoj i gorskoj Hrvatskoj, te u Dalmaciji gdje su još mogući i izraženiji pljuskovi i grmljavina. Krajem dana u većini krajeva prestanak oborina. Puhat će umjeren do jak sjeveroistočnjak i sjeverozapadnjak. Na Jadranu umjerena i jaka, ponegdje i olujna bura, na otvorenom moru tramontana, a na južnom dijelu prijepodne još jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 12 i 17, u gorju malo niža, a na Jadranu od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙