FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 9. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na otoku Hvaru, prekinut je promet na državnoj cesti D 116 Stari Grad-Jelsa, zbog prometne nesreće. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, dok su u Dalmaciji i Gorskom kotaru ponegdje samo vlažni. HAK upozorava vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju na dionicama gdje traju radovi. Zatvorena je državna cesta D1 između Knina i Gračaca, zbog radova između Očestova i Pađena i vozi se obilazno Knin-Kistanje-Obrovac-Gračac i obratno, ili autocestom A 1. Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A 1 od vijadukta Božići do tunela Čelinka vozi se dvosmjerno. Od 9 do 11 sati kroz tunel Mala Kapela u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Do 13 sati zbog održavanja sustava naplate cestarine na naplatnim postajama Posedarje cestarina se ne može plaćati debitnim i kreditnim karticama. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Promjenjivo i nestabilno povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, prijepodne češće u sjeverozapadnim krajevima, drugdje sredinom dana i poslijepodne. Najviše sunčana vremena očekuje se u Dalmaciji. Vjetar slab, u Slavoniji i Podravini do umjeren sjeverozapadnjak, a na Jadranu slab do umjeren jugozapadnjak, poslijepodne na južnom dijelu sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 18 do 23, a na Jadranu od 24 do 28 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙