FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 26. svibnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Jak vjetar puše na dionici autoceste A1 od tunela Sveti Rok do vijadukta Božići, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila s ograničenjem brzine na 60 km/h. Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema graničnom prijelazu Macelj, a vozi se obilazno državnom cestom D1. Na riječkoj obilaznici zatvoren je izlazni krak na čvoru Rujevica u smjeru Zagreba. Kroz tunel Sveti Rok na autocesti A 1, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi uz ograničenje od 80 km/h. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h. Do 30. svibnja u vremenu od 8 do 18 sati za promet će biti zatvarana Jadranska magistrala u naselju Seline-općina Starigrad D8, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta. Autobusi na redovitim autobusnim linijama propuštaju se u skladu s voznim redom. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vrlo toplo. Umjerene dnevne naoblake uz malu mogućnost za lokalne pljuskove i grmljavinu bit će uglavnom u južnoj Lici i u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab, na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, poslijepodne sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31 Celzijev stupanj.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙