FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nles
ZAGREB, 20. svibnja 2011. (Hina) - Promet i vrijeme u 9,30 sati:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na cestama u Lici i Gorskom kotaru. Na autocesti A 1 kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi zbog radova. Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema GP Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D 1. Zbog radova na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko

brzina je ograničena na 40 km/h. Zbog radova na mostu u mjestu Okuje zatvorena je državna cesta D 31 Velika Gorica- Kravarsko. Obilazno se vozi državnom cestom Velika Gorica-Buševec, ili autocestom A 11 Velika Gorica-čvor Buševec do Kravarskog. Zbog asfaltiranja je zatvorena Ventilatorska cesta od Puškarićeve do Hojnikove ulice u Lučkom.

ZAGREB - Pretežno sunčano i toplo. Sredinom dana i poslijepodne mjestimice su mogući kratkotrajni pljuskovi i grmljavina, i to uglavnom u Gorskom kotaru i Lici, te unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab, na Jadranu slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 27°C.

(Hina) pp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙