FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 8. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće usporeno se jednim trakom vozi riječkom obilaznicom kraj čvora Orehovica na 79. km, u smjeru Rijeke. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje. Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda, a obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A1 od vijadukta Božići do tunela Čelinka vozi se dvosmjerno, brzina je ograničena na 60 km/h, do 13 sati zbog održavanja sustava naplate, korisnici neće moći plaćati cestarinu debitnim i kreditnim karticama na naplatnoj postaji Maslenica, kroz tunel Dubrave do 20 sati, a kroz tunele Crna Brda i Sražina do 14 sati vozi se dvosmjerno jednom tunelskom cijevi. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h. Zatvorena je državna cesta D1 između Gračaca i Knina, zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac, i obratno ili autocestom A 1. (do 15. lipnja). Na graničnom prijelazu Kaštel pojačan je promet osobnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - I dalje promjenljivo i nestabilno, povremeno s kišom te lokalnim pljuskovima i grmljavinom, osobito na sjevernom i srednjem Jadranu te u sjeverozapadnim kopnenim predjelima. Vjetar slab, na Jadranu ponegdje umjeren jugozapadni pa sjeverozapadni. Najviša temperatura zraka između 22 i 27, a u Slavoniji do 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙