FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tomašić: HSP dr. A. Starčevića i HRAST zajedno na izbore

Autor: vhor
KARLOVAC, 26. svibnja 2011. (Hina) - Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčevića rekla je na večerašnjemu županijskom zboru te stranke da se u pripremama za parlamentarne izbore njezina stranka dogovorila o koaliciji s političkim pokretom "Hrvatski rast – HRAST" te da su se već dogovorili o programima koje će obje stranke zastupati, pa i o stajalištima o načinu sačinjavanja izbornih lista.

O uhićenju Ratka Mladića Ruža Tomašić je rekla kako je u Srbiji cijelo vrijeme bilo poznato gdje je on te da su ga čuvali, a izručuju ga Haaškom sudu sada, kada im je kao džoker potreban za pregovore s Europskom unijom.

"Glupo bi bilo povjerovati da se takav netko mogao skrivati u nekome malom srpskom mjestu, a da se to ne zna, a prateći i inače rad Srbije, to se potpuno uklapa u njihov modus operandi", kazala je Tomašić u izjavi za medije.

Marijan Butković, ponovno izabrani predsjednik Županijskog vijeća te stranke, ustvrdio je kako su kriminal i afere buknule u Hrvatskoj nakon kraha ili raspada desnice. "Desnica je sada na vrlo niskim granama i jačanjem desnice stvar će se mijenjati na bolje. Na desnici su obično moralni i časni ljudi koji se čvrsto drže svojih stavova i ne daju da se devastira Hrvatske pa će se jačanjem desnice sigurno popravljati i stanje u Hrvatskoj", kazao je.

(Hina) xvhor yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙