FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 17. svibnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure, Paški most zatvoren je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Na autocesti A 1, od 10,30 do 14,30 sati bit će zatvorena dionica između čvorova Vrpolje i Prgomet, zbog vježbe gašenja požara u tunelu Dubrave. Obilazak je državnom cestom preko Boraje D 58. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Do 13 sati zbog održavanja sustava naplate cestarine korisnici ne mogu plaćati cestarinu debitnim i kreditnim karticama na naplatnim postajama Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema graničnom prijelazu Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D 1. Zbog radova, vozi se naizmjence državnom cestom D 50 između čvora Sveti Rok i Gračaca. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Ne plovi trajekt na liniji Sumartin-Makarska.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a na sjevernom će Jadranu prevladavati sunčano. Mjestimice je moguća slaba kiša, poslijepodne i kratkotrajni lokalni pljuskovi, za što je mogućnost veća u južnoj Dalmaciji i dolini rijeke Save. Vjetar većinom slab, u gorju i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena i jaka, prijepodne na udare ponegdje olujna bura. Najviša temperatura uglavnom između 16 i 21 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙