FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 6. svibnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog radova između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, na autocesti A4 Zagreb-Goričan, u smjeru Varaždina, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko, brzina je ograničena na 40 km/h. Na autocesti A 1 radovi su na čvoru Jastrebarsko, (zatvoren je ulazni krak u smjeru Karlovca) i u tunelu Mala Kapela (vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi). Zbog radova na brzoj cesti Solin-Klis (D1) bit će obustavljen promet na pola sata danas u podne. Obilazak je starom kliškom cestom. Danas u 15 sati bit će prekinut promet na 15 minuta na državnoj cesti D 62 od Malog Prologa prema Metkoviću. Naizmjence se vozi: na Jadranskoj magistrali (D8) na Šibenskom mostu i između Omiša i Dugog Rata; Ličkom magistralom (D1) kroz Budačku Rijeku; između Novog Marofa i Turčina (D3).

ZAGREB - Pretežno sunčano. Vjetar slab, na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, zatim jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 15 i 19, na Jadranu od 19 do 23 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙