FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 8. svibnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, a kraćih zastoja može biti na cestama gdje su radovi. Na autocesti Zagreb-Goričan, između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, vozi se uz ograničenje brzine od 80 kmilometara. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko, brzina je ograničena na 40 kilometara. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

ZAGREB - U prvom dijelu dana u većini krajeva djelomice ili pretežno sunčano. Prolazno naoblačenje mjestimice uz malo kiše, koje će već prijepodne zahvatiti Slavoniju sredinom dana i poslijepodne proširit će se na veći dio zemlje. Zapuhat će umjeren do jak sjeveroistočnjak, a na Jadranu će sjeverozapadnjak postupno okrenuti na buru, poslijepodne na udare mjestimice i olujnu. Najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 19, na Jadranu od 20 do 24 Celzijeva stupnja.

(Hina) xmc ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙