FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 4. svibnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Autocesta A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, otvorena je za sve skupine vozila, ali se vozi uz ograničenje od 60 kilometara. Jak vjetar otežava promet i na autocesti Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić. Na Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali, od Senja do Karlobaga, zabrana je za prvu skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je i za drugu skupinu vozila - dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim kolnicima. Zastoji su mogući na dionicama na kojima su radovi u tijeku. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja.

ZAGREB - Djelomice sunčano, vjetrovito i razmjerno svježe. Uz povremeno više oblaka, uglavnom na Jadranu postoji mogućnost za kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak, osobito na južnom dijelu. Vjetar slab i umjeren, ponegdje i jak sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, mjestimice s olujnim udarima, na otvorenome moru i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 10 do 15, na Jadranu između 16 i 21 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙