FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog orkanskog vjetra zatvorena A1 kod Sv. Roka

Autor: nles
ZAGREB, 8. svibnja 2011. (Hina) - Zbog orkanskog vjetra dionica autoceste A 1, čvor Posedarje-čvor Sveti Rok i cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorena su za sav promet, izvijestio je večeras HAK.

Obilazak je: Karin-Obrovac-Gračac- Sveti Rok, i obrnuto.

Zbog izuzetno gustog prometa HAK moli vozače da do daljnjega kao alternativu koriste smjer Karin-Obrovac-Gračac-Udbina-Gornja Ploča i obrnuto.

Autocestom A 6, Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Kikovica, u smjeru Rijeke, (obilazak je starom cestom preko Gornjeg Jelenja), Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale (D8) od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene smiju prometovati samo osobna vozila.

Dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog i Krčkim mostom zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila).

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u Gorskom kotaru i Lici, na sjeverozapadu zemlje i mjestimice u Slavoniji. Promet je rijedak a zastoji su mogući na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi.

Promet teretnih vozila pojačan je na GP-ima Macelj, Bregana i Pasjak na izlasku, a osobnih na Bregani na izlasku i Stara Gradiška na ulasku.

Trajekti na relaciji Prizna-Žigljen i Mišnjak-Jablanac su u prekidu zbog loših vremenskih prilika.

(Hina) pp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙