FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sukošan: predugovor o pomoći za razminiranje

Autor: barn
SUKOŠAN, 5. svibnja 2011. (Hina) - Predstavnici Zaklade za humanitarno razminiranje „Hrvatska bez mina" i zagrebačke tvrtke "Inter Yachting" potpisali su danas u Marini "Dalmaciji" u Sukošanu pokraj Zadra predugovor o donaciji za razminiranje.

Naime, ta tvrtka koja iznajmljuje brodove tijekom sezone će od svakog najma odvojiti dio novca za razminiranje koji će na kraju sezone biti darovan Hrvatskom centru za razminiranje. O kolikoj će svoti biti riječ, u "Inter Yachtingu" nisu htjeli nagađati.

Na akciji im je zahvalila upraviteljica Zaklade "Hrvatska bez mina" Đurđa Adlešič.

"Naime, do sada smo najmanje novca i potpore dobili od tvrtaka koje se u Hrvatskoj bave uvjetno rečeno 'luksuzom'. Upravo zato posebice zahvaljujem ne samo na budućoj pomoći nego i na ideji koja će potaknuti i druge da pomognu u razminiranju u Hrvatskoj", istaknula je Đurđa Adlešič.

Ravnatelj HCR-a Zdravko Modrušan također je zahvalio predstavnicima Inter-Yachtinga na pomoći, posebno zato što su našli i svoj interes i društveno su odgovorni da na taj način pomognu i državi, i stanovnicima na najugroženijim područjima razminiranjem dijela prostora".

"Iako možda svota neće biti velika, nadamo se kako će naša akcija potaknuti i druge na djelovanje", rekao je direktor Inter-Yachtinga Miro Crnković.

(Hina) xbarn ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙