FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odgođena ročišta o "Tekstil-Uzoru"

Autor: pgas
SPLIT, 12. travnja 2011. (Hina) - Trgovački sud u Splitu odgodio je za danas najavljeno izvještajno i ispitno ročište o "Tekstil-Uzoru" d.o.o., tvrtki u stečaju dok se od Visokoga trgovačkog suda u Zagrebu ne dobije odgovor na žalbu o pokretanju toga stečajnog postupka.

Stečajni sudac Jozo Ćaleta je, obrazlažući odgodu ročišta, izvijestio kako je protiv odluke o pokretanju stečajnog postupka u "Tekstil-Uzoru" jedna radnica podnijela žalbu koju je Trgovački sud u Splitu "odbacio kao nedopuštenu". Ta se radnica potom žalila i na odbacivanje svoje žalbe pa je splitski trgovački sud cijeli predmetni spis 1. travnja ove godine dostavio zagrebačkom visokom trgovačkom sudu koji ga je zaprimio 4. travnja, objasnio je Ćaleta. Dodao je kako će o novom roku za izvještajno i ispitno ročište "Tekstil-Uzora", tvrtke u stečaju, biti poslana pismena obavijest.

Splitski je trgovački sud danas odgodio i istražno i ispitno ročište za "Uzor" d.d., tvrku u stečaju, dok se od visokoga trgovačkog suda ne dobije odgovor na žalbu o pokretanju stečajnog postupka u tom poduzeću.

Većinski vlasnik obiju tvrtaka je Bruno Orešar.

(Hina) xpgas ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙