FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Đuro Đaković" i "Patria" zajedno na treća tržišta

Autor: ista
SPLIT/ZAGREB, 29. ožujka 2011. (Hina) - U sklopu održavanja Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe ASDA 2011. u Splitu je danas, na izložbenom prostoru tvrtke Đuro Đaković- Specijalna vozila, potpisan Memorandum o razumijevanju između tvrtki Đuro Đaković i Patria Land Systems po kojem će te tvrtke ubuduće zajednički nastupati na trećim tržištima.

U nazočnosti ministra obrane Davora Božinovića, memorandum su potpisali predsjednik Holdinga Đuro Đaković Zdravko Stipetić i potpredsjednik finske Patrie Antti Huuskonen.

U izjavi za medije predsjednik Holdinga Đure Đakovića Zdravko Stipetić je ukazao na važnost ovog dokumenta kazavši kako ovo za njih znači priznanje za aktivnosti i napore koje su učinili na usvajanju proizvodnje, što će rezultirati promocijom i daljnjom prodajom ovog vozila na trećim tržištima. „Interesa za ovo vozilo ima i nadamo se da će ovo potpisivanje danas dovesti do još većeg uspjeha“ kazao je Stipetić.

Na važnost ovakvih sporazuma koje naše firme sklapaju s međunarodnim partnerima ukazao je i ministar Božinović. On je naglasio kako je to značajno zbog razmjene i preuzimanja tehnologije a kasnije i zajedničkog nastupa na trećim tržištima, dodavši kako samo to jamči isplativost takvih investicija, priopćila je Služba za odnose s javnošću i informiranje MORH-a.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙