FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 29. ožujka

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 29. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 29. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će uručenju godišnjih nagrada najuspješnijim mladim znanstvenicima i umjetnicima u 2010. koje dodjeljuje Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu. Ove godine na natječaj za Godišnju nagradu Društva prijavilo se 27 pristupnika, a povjerenstvo je predložilo 12 radova mladih znanstvenika i umjetnika za dodjelu nagrada za 2010. Predviđeno je obraćanje predsjednika Josipovića (16 sati, Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika, Hebrangova 17).

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će promociji "Bijele knjige - Kronike prijetnji i napada na novinare 1990.-2011." Bijela knjiga je publikacija Zbora istraživačkih novinara HND-a u kojoj je obrađeno 70 slučajeva prijetnji smrću, sustavnog zastrašivanja i fizičkih napada na novinare kroz proteklih dvadeset godina (17,30 sati, Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2).

SPLIT - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor otvorit će „Jadransku vojnu i zrakoplovnu izložbu i konferenciju – ASDA“(10 sati, Mala dvorana Spaladium arene).

ZAGREB - Sjednica Gradske skupštine grada Zagreba (9 sati, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Okrugli stol u povodu objave Godišnjeg izvještaja o praćenju suđenja za ratne zločine u 2010. koji su zajednički pripremili Ducumenta - Centar za suočavanje s prošlošću, Građanski odbor za ljudska prava i Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek (11 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - 42. plenarno zasjedanje Hrvatske biskupske konferencije pod predsjedanjem predsjednika HBK đakovačko osječkog nadbiskupa mons. Marina Srakića održat će se od 29. do 31. listopada u novoj zgradi HBK, Ksaverska cesta 12. Zasjedanje započinje u 10 sati.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙