FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 21. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kuba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici u tunelu Trsat, u smjeru Istre, vozi se otežano i usporeno. Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 1 Sveti Rok-Maslenica. Državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (D 54) otvorena je samo za osobna vozila. Dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Kikovica, u smjeru Rijeke, prometuju samo osobna vozila. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom D 3 Delnice-Gornje Jelenje-Kikovica. Na Paškom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina). Zbog prosvjeda, promet teče propuštanjem vozila naizmjence, na državnim cestama: D 46 Ilača-Tovarnik i D 518 Vinkovci-Osijek, u Jarmini. Zbog loših vremenskih prilika ne plove trajekti na liniji Jablanac-Mišnjak i Prizna-Žigljen te katamarani na relaciji Rijeka-Novalja i Rijeka-Lošinj.

ZAGREB - Na Jadranu barem djelomice sunčano i uglavnom suho. U unutrašnjosti oblačnije, u Slavoniji još povremeno s kišom, a u Lici i dijelu Gorskoga kotara mjestimice može pasti malo snijega. Puhat će većinom umjeren, u gorju i jak sjeveroistočni vjetar, na Jadranu jaka i olujna bura. Vjetar će navečer i u noći postupno oslabjeti. Najviša temperatura zraka od 3 do 9, na Jadranu 9 do 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙