FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 17. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje, a vrlo gusta magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, posebice na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do tunela Tuhobić. Zbog prosvjeda državna cesta D 518 Vinkovci-Osijek, u Jarmini zatvorena je za sav promet, a državnom cestom D 46 Ilača-Tovarnik, promet teče propuštanjem vozila naizmjence. Zbog odrona na državnoj cesti D 44 Lupoglav-Buzet promet teče propuštanjem vozila jednim trakom. Zbog jaka vjetra u Dalmaciji i Lici HAK vozačima savjetuje pozorniju vožnju, posebice na dionici autoceste A 1, između čvorova Prgomet i Bisko. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na autocesti A 1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići (od 227. do 237. km) vozi se dvosmjerno, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Na zagrebačkoj obilaznici (A 3), čvor Buzin-čvor Lučko, zbog sanacije nadvožnjaka „Klara“, prometuje se samo sjevernim kolnikom od 27. do 25. km uz ograničenje brzine od 40 km/h. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu su trajekti na relaciji Split-Vis, Trogir- Drvenik, Sućuraj-Drvenik i Jablanac-Mišnjak. Otkazan je polazak katamarana iz Korčule za Split u 6 sati.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno s kišom, ponegdje i pljuskovima s grmljavinom. Kiša će biti češća prijepodne, a sunčana razdoblja poslijepodne. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadni, u početku i jugoistočni vjetar, a na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva, u gorskim predjelima ponegdje niža.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙