FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 7. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog na mahove jakih udara vjetra, dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene prometuju samo osobna vozila, a od Senja do Karlobaga zabrana je za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, te dostavna i kombi vozila (I. i II. skupina). Paškim mostom zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama (I.skupinu vozila).

Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Zbog jakog vjetra u prekidu je trajektni promet na liniji između Makarske i Sumartina na otoku Braču.

ZAGREB - Pretežno sunčano, vjetrovito i hladno. U Slavoniji i Baranji, uz prolazno umjerenu naoblaku, moguće su kratkotrajne snježne oborine. Puhat će umjeren i jak sjeverac i sjeveroistočnjak, na Jadranu bura, ponegdje i olujna s orkanskim udarima. U noći slabljenje vjetra. Najviša dnevna temperatura od 0 do 5, na Jadranu između 5 i 10 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙