FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u Hrvatskoj u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 23. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Autocesta A1 između Svetog Roka i Maslenice od 7,30 sati zbog olujne je bure zatvorena za sva vozila, a državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački prometuju samo osobna vozila. Na Jadranskoj magistrali, između Bakra i Svete Marije Magdalene, zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle te još i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Mokri su ili vlažni i skliski kolnici na većini cesta u unutrašnjosti. Zbog niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica. U prekidu je katamaranska linija Rijeka-otok Pag.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Više oblaka bit će u Slavoniji i Baranji, te Gorskom kotaru i Lici pri čemu još povremeno može biti i vrlo slabog snijega. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak sjeveroistočni, a na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare mjestimice i olujna bura. Najviša temperatura uglavnom od -4 do 1, na Jadranu između 5 i 10 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙