FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u Hrvatskoj u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 24. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog olujne bure za sav promet zatvorene su dionica autoceste A1, Sveti Rok-Posedarje, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene. Zbog loše vidljivosti, gustog dima zbog požara uz autocestu A1, između čvorova Udbina i Gospić, brzina vožnja ograničena je na 40 kilometara u smjeru Splita. Dionicom autoceste Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke mogu voziti samo osobna vozila. Dionicom Jadranske magistrale od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a Paškim mostom dodatno još i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Zbog moguće poledice vozačima se savjetuje pozorniju vožnju na mostovima i nadvožnjacima. U Slavoniji pada snijeg, a mjestimice ga ima ugaženog i raskvašenog. U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen te katamaranske Rijeka-otok Pag i Split-Bol-Jelsa.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno sunčano. Oblačnije će biti u istočnoj Slavoniji mjestimice sa snijegom, te na južnom Jadranu ponegdje s kišom, a u zaleđu snijegom kojeg može biti i uz obalu nošenog burom. Vjetar slab i umjeren, u gorju mjestimice i jak sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare i olujna bura i tramontana. Najviša dnevna temperatura zraka između -3 i 2, na Jadranu od 5 do 10 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙