FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac- 21. obljetnica županijskog HDZ-a

Autor: vhor
KARLOVAC, 18. ožujka 2011. (Hina) - Županijska organizacija HDZ-a svečanom je akademijom u punoj dvorani Doma OS „Zrinski“ u Karlovcu proslavila 21. obljetnicu utemeljenja, a u obraćanju nazočnima potpredsjednik HDZ-a Ivan Jarnjak, politički tajnik Branko Vukelić, župan Ivan Vučić i gradonačelnik Damir Jelić pozvali su članstvo na slogu i zajedništvo.

Ivan Jarnjak je u svojstvu izaslanika predsjednice stranke Jadranke Kosor poručio da "pokušajem izazivanja kaosa oporba želi vlast osvojiti na ulicama" i poručio svima da "vlast osvaja na izborima ona stranka koja dobije najviše glasova, a to je uvijek bio HDZ".

Vukelić je kazao da "kritizeri bez programa izazivaju izvanredno stanje". Govoreći o tzv. kukuriku koaliciji ocijenio je da kritiziraju sve, pa i HDZ-ovu borbu protiv korupcije i HDZ-ov program gospodarskog oporavka, iako nemaju vlastite programe i prijedloge. Ustvrdivši da nema Hrvatske bez HDZ-a pozvao je članstvo „na opću mobilizaciju sada kada nije tako lako biti član HDZ-a , da se ne bi dogodila Zokijeva crvena Hrvatska“.

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić osvrnuli su se na protuvladine prosvjede. Vučić je kazao da je za 9.200 poštenih i časnih članova HDZ-a Županije velika uvreda generaliziranje krivice te da oni svi oni daju potporu predsjednici stranke u cjelokupnom njenom radu. Jelić je kazao da HDZ ne skriva da u svakom žitu ima i kukolja, te je pozvao članstvo "na zajedništvo koje će svjedočiti našu časnost"

(Hina) xvhor yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙