FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Održana svečana tribina odbora HDZ-a Korčule

Autor: dmus
KORČULA, 13. ožujka 2011. (Hina) - Gradski odbor HDZ-a grada Korčule održao je u subotu navečer svečanu tribinu u povodu obilježavanja 21. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Korčuli.

Članovima i simpatizerima stranke uvodnim se riječima obratio predsjednik odbora Josip Podbevšek, a potom su o stranci i stanju u Hrvatskoj govorili saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a za područje Dubrovačko-neretvanske županije Frano Matušić i glavni tajnik HDZ-a i ministar zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Branko Bačić.

Matušić je podsjetio na sve one koji su pod vodstvom Franje Tuđmana dali doprinos stvaranju neovisne i slobodne Republike Hrvatske, koja će uskoro postati članicom EU.

Bačić je istaknuo da Hrvatska trenutačno stoji najbolje od zemalja u okruženju i, uz podršku EU i zbog svega što je dosad učinjeno, ustvrdio da je HDZ spreman za izbornu pobjedu na skorim parlamentarnim izborima koji će se, po njegovoj najavi, održati do kraja godine, iako o tome odlučuje parlament, a ne oporbena koalicija.

(Hina) xnper ydam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙