FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ: i dalje potrebno dizati glas za dostojanstvo žene

Autor: tdel
ZAGREB, 8. ožujka 2011. (Hina) - Unatoč otvorenosti društva i dalje je potrebno dizati glas za dostojanstvo žene i protiv svih oblika diskriminacije, zaključeno je na okruglom stolu Zajednice žena HDZ-a pod nazivom "Žena, obitelj, karijera" održanom u dvorani Tribina Grada Zagreba.

Na okruglom stolu, na kojem su sudjelovale uspješne umjetnice, znanstvenice, poduzetnice i žene koje su se dokazale i uspješne su u svojoj profesiji, istaknuto je kako, iako postoje dobri zakonski okviri, u društvu ima još vidljivih i nevidljivih prepreka koje još uvijek priječe ostvarivanje željene jednakopravnosti žena i muškaraca.

Sanja Doležal, Ivana Delač Đolo, Jasmina Havranek, Zvjezdana Blažić, Mina Petra Petričec, Đurđica Pavelić, Sanja Paulić i Mira Katalenić s nazočnima podijelile su intimne priče o uspjehu i objedinjavanju obitelji te izgradnji uspješne karijere.

Po iskrenim riječima i svjedočenjima svih gošći okruglog stola važni preduvjeti za ostvarivanje zacrtanih ciljeva su, uz bezuvjetnu potporu obitelji, ljubav prema odabranom zanimanju, upornost, usklađivanje privatnoga i profesionalnoga te vrijedan rad, koji u određenom trenutku polučuje rezultate.

Okrugli stol održan je uoči stote obljetnice Međunarodnog dana žena.

(Hina) pp/xtdel yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙