FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 4. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza DržavnogA hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog bure dionicom Jadranske magistrale (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, zabrana je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Bočni udari vjetra otežavaju promet na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostali moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom kotaru na županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Čabra i Vrbovskog i u Lici na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak. Magla te vlažni i skliski kolnici otežavaju promet u unutrašnjosti, opreznije treba voziti zbog moguće poledice posebice na mostovima i nadvožnjacima. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je promet teretnih vozila.

ZAGREB - Djelomice sunčano, u unutrašnjosti mjestimice s dugotrajnom maglom ili niskim oblacima. Više oblaka ponegdje uz malo kiše očekuje se na južnom Jadranu, osobito na otvorenom moru. Vjetar većinom slab, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana slaba do umjerena, ujutro podno Velebita i jaka bura, a drugdje istočnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura od 0 do 6, na Jadranu između 9 i 14 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙