FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 1. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog olujnih udara bure dionicom autoceste A 1 od Svetog Roka do Maslenice prometuju samo osobna vozila. Zbog jake bure donicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke zabrana je prometa za vozila teža od 3,5 tone, sa natkrivenim teretnim prostorom , autobuse, motocikle, kampere, kombi i vozila s kamp prikolicama. Dionicom Jadranske magistrale (D 8), od Bakra do Karlobaga zabrana je za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je dopušten samo osobnim vozilima. Na Paškom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Obavezna je zimska oprema na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak i zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema poteškoća. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 21. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. U prekidu je trajektna linija Valbiska-Lopar.

ZAGREB - U unutrašnjosti pretežno oblačno, osobito u gorskim predjelima povremeno sa slabim snijegom. Na Jadranu promjenljivo oblačno, a povremene kiše bit će ponajprije u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana puhat će jaka, mjestimice olujna, na udare i orkanska bura, a na ostalom dijelu Jadrana umjereno do jako, prema otvorenom moru i olujno jugo. Najviša temperatura zraka većinom od -3 do 2, na Jadranu od 7 do 15 °C na jugu Dalmacije.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙