FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 4. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog olujne bure državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorene su samo za osobna vozila. Obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, te obrnuto (D 50 i D 27).Dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Senja do Karlobaga, zabrana je za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu), a dionicom od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za kombi vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Zbog niskih temperatura, moguća je poledica u većem dijelu unutrašnjosti, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano, ujutro ponegdje s maglom. Na sjevernom Jadranu te u kopnenim predjelima povremeno će biti umjerene naoblake. Vjetar većinom slab, na Jadranu uz obalu slaba i umjerena, ujutro ponegdje i jaka bura, a prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu uglavnom između 11 i 16 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙