FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 1. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, posebice ne autocesti A 6, od čvora Delnice do čvora Vrbovsko, dok se na povremo jak vjetar upozorava između Kikovice i tunela Tuhobić. Zbog mokrih kolnika i niske temperature, u gorskim predjelima, ali i u unutrašnjosti, moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Zbog razminiranja područja oko GP Zaton Doli do 20. veljače od 8 do 13 sati bit će prekinut promet na Jadranskoj magistrali (D 8). Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova .Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U kopnenom području oblačno, tmurno i hladno. Ponegdje je prolazno moguć vrlo slab snijeg ili rosulja. Sredinom dana i poslijepodne mala je mogućnost za samo ponegdje kraća sunčana razdoblja. Na Jadranu i u gorju iznad 900 do 1000 m nadmorske visine prevladavat će sunčano. Vjetar slab, a podno Velebita mjestimice umjerena do jaka bura. Najviša temperatura između -3 i 0, na Jadranu od 8 do 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙