FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 30. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog jake bure Jadranskom magistralom (D 8) od Kalobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb jak vjetar usporava promet na dionici Kikovica-tunel Tuhobić. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostali moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru na D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin,te na lokalnim i županijskim cestama na području Delnica i Vrbovskog, a u Lici na D 42 Josipdol-Poljanak. Promet je rijedak do srednje gust na većini cesta. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. U prekidu je katamaranska linija iz Rijeke prema Pagu.

ZAGREB - U većini krajeva umjereno i znatno oblačno. U gorskim krajevima ponegdje uz malo snijega, a na južnom Jadranu mjestimice s kišom. Najviše sunčanog vremena očekuje se u Slavoniji i na sjevernom Jadranu. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana slaba i umjerena, ponegdje jaka bura i istočnjak, a na preostalom dijelu jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od -3 do 2, na Jadranu od 7 do 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙