FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 31. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog bure na Jadranskoj magistrali zabrana je između Karlobaga i Svete Marije Magdalene za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i Slavoniji. Zbog niske temperature moguća je poledica u unutrašnjosti, osobito na mostovima i nadvožnjacima. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u Lici na D 42 Josipdol-Poljanak. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Zbog razminiranja područja oko GP Zaton Doli do 20. veljače od 8 do 13 sati bit će prekinut promet na Jadranskoj magistrali (D 8). Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti većinom oblačno i uglavnom suho, a sredinom dana i poslijepodne očekuje se samo ponegdje djelomično kidanje naoblake. Na Jadranu barem djelomice sunčano, osobito na sjevernom dijelu, dok će na srednjem i južnom prijepodne biti oblačnije, mjestimice sa slabom kišom. Vjetar u nizinama slab, u gorju do umjeren sjeveroistočni. Duž većeg dijela obale umjerena bura, na sjevernom dijelu mjestimice i jaka. Najviša temperatura zraka od -4 do 1, na Jadranu između 7 i 12 °C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙