FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trogirski SDP nije razriješio tajnicu Novak, već Ostojić

Autor: nkot
ZAGREB, 27. siječnja 2011. (Hina) - Gradski odbor SDP-a Trogira izvijestio je večeras kako trogirski SDP nije razriješio Helenu Novak tajnicu stranačkog stožera 9. izborne jedinice jer je nije niti imenovao, budući da je njeno imenovanje u ovlasti Ranka Ostojića, koordinatora te jedinice, koji ju je i razriješio s te dužnosti.

Trogirski SDP reagirao je na današnju vijest u kojoj je pogrešno navedena izjava Ranka Ostojića da je "trogirski SDP razriješio tajnicu stranačkog stožera za 9. izbornu jedinicu".

Helena Novak je na privatnom profilu Facebooku objavila uvredljiva stajališta o Albancima, od čega se SDP ogradio.

U priopćenju Gradskog odbora navodi se kako je razgovor sa predsjednicima Županijske zajednice Albanaca Vllaznim Hoxha i predsjednikom trogirske Zajednice Albanaca Pavlom Bisaki, obavljen u svezi ovakvih izjava na facebooku još prije mjesec dana.

Tom prilikom im je pojašnjeno da je to isključivi i osobni stav Helene Novak te da se ispričavaju zbog njezinih stavova jer su "paranoični, neistiniti i nekorektni prema građanima (pripadnicima) Albanske nacionalne manjine".

Nakon toga je Predsjednik Gradske organizacije SDP-a obavijestio predsjednika Županijske organizacije, a preko njega i koordinatora stožera 9. izborne jedinice, Ranka Ostojića, te članove Gradskog odbora SDP-a Trogir o ovom događaju.

O daljnjim postupcima SDP-a u smislu odgovornosti odlučivat će sva mjerodavna tijela SDP-a sukladno Statutu, a to se odnosi na Gradski odbor SDP-a Trogir, Županijski odbor SDP-a Splitsko-dalmatinske županije i Glavni odbor SDP Hrvatske, navodi se u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik trogirskog SDP-a Damir Rilje

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙