FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: imli
ZAGREB, 25. prosinca 2010. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat:

PARIZ - Francuski sportski dnevnik L'Equipe objavio je idealnu nogometnu momčad za ovu godinu, a u njoj je čak pet Španjolaca, koji su osvojili naslov svjetskih prvaka u JAR-u. Od klubova najzastupljenija je Barcelona sa pet igrača, te europski prvak Inter sa tri nogometaša. Idealnu momčad čine vratar Iker Casillas (Španjolska, Real Madrid), u obrani su Fabio Coentrao (Portugal, Benfica), Gerard Pique (Španjolska, Barcelona), Lucio (Brazil, Inter), Maicon (Brazil, Inter), u veznom redu su Sergio Busquets (Španjolska, Barcelona), Xavi Hernandez (Španjolska, Barcelona), Andres Iniesta (Španjolska, Barcelona), Wesley Sneijder (Nizozemska, Inter), Bastian Schweinsteiger (Njemačka, Bayern), te u napadu Lionel Messi (Argentina, Barcelona).

BEOGRAD - Hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić (71) odlučio je prekinuti suradnju sa srpskom Davis Cup reprezentacijom u kojoj je imao ulogu savjetnika izbornika Bogdana Obradovića nakon što je ove godine Srbija osvojila najcjenjeniji momčadski trofej u tenisu, a tu je svoju odluku službeno objavio u subotu. "Ja sam još nakon osvajanja Davis Cupa odlučio da više neću biti savjetnik, ali nisam želio kvariti veselje. Za mene je osvajanje Davis Cupa s trećom različitom reprezentacijom pravi Mount Everest i dalje se ne može. Tako sam i 2005. učinio s Hrvatskom. Neću voditi četvrtu reprezentaciju, pola stoljeća sam u Davis Cupu, napravio sam sve što treba i sada se mogu koncentrirati na druge stvari", rekao je Pilić. Pilić je u karijeri tri puta osvajao Davis Cup kao njemački izbornik (1988, 1989 i 1993), te jednom kao hrvatski 2005., dok je ove godine pomogao srpskoj reprezentaciji u osvajanju ovoga natjecanja kao savjetnik.

BEOGRAD - Treći tenisač svijeta Novak Đoković proglašen je za najboljeg sportaša Srbije za ovu godinu u tradicionalnom izboru lista Sport. Osim brojnih odličnih rezultata na ATP Touru, kruna ove sezone za Đokovića bilo je osvajanje Davis Cupa. Iza Đokovića po broju glasova uvrstili su se odbojkaš Nikola Grbić i strijelac Zoran Arunović. Među kandidatima bili su i nogometaš Dejan Stanković, vaterpolist Vanja Udovičić, te košarkaš Miloš Teodosić. Bio je to 54. izbor najboljeg sportaša u organizaciji lista Sport.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙