FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 13. prosinca 2010. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

HERNING - Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u susretu 1. kola skupine 1 drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu izgubila je od Rumunjske u Herningu sa 22-31 (12-14). Naše rukometašice ovim su porazom uvelike smanjile izglede za prolazak u polufinale EP-a, za prolazak među četiri najbolje reprezentacije morat će u utorak svladati domaćina prvenstva Dansku, te u četvrtak u posljednjem kolu i Španjolsku.

Najefikasnija u našoj reprezentaciji bila je Andrea Penezić sa šest pogodaka, dok su Neagu i Manea postigle po sedam golova za Rumunjsku.

ZAGREB - U Kući nogometa danas je održan ždrijeb parova polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. Za ulazak u finale borit će se Dinamo i Slaven Belupo, te Cibalija i Varaždin. Prve utakmice igrat će se u Zagrebu i Vinkovcima 6. travnja, a uzvratni susreti su u Koprivnici i Varaždinu dva tjedna kasnije.

Termini finalnih utakmica su 11. i 25. svibnja 2011. godine.

LONDON - Novi vlasnici engleskog nogometnog prvoligaša Blackburn Roversa, indijski konzorcij Venky's odlučio je otpustiti managera Sama Allardycea i njegova asistenta Neila McDonalda, jer se "ne uklapaju u šire planove i ambicije kluba".

Blackburn je trenutačno 13. na ljestvici Premier lige sa samo pet bodova više od zone ispadanja, a u posljednjih pet kola klub je upisao tri poraza.

Dosadašnji trener prve momčadi Steve Kean privremeno će preuzeti dužnost managera.

U sastavu Blackburna od ljeta prošle godine nalazi se i hrvatski napadač Nikola Kalinić kojega je u klub doveo upravo Allardyce.

BERLIN - Sljedeće godine neće se održati tradicionalni Svjetski kup za tenisače koji se igrao sredinom svibnja u Duesseldorfu, a razlog otkazivanja ovog natjecanja je nedostatak sponzora.

"Nismo mogli pronaći glavnog sponzora stoga smo teška srca odlučili da ne održimo turnir. Rizik financijskog gubitka je bio prevelik", rekao je direktor turnira Dietloff von Arnim.

Turnir u Duesseldorfu je služio kao priprema tenisačima za nastup na drugom "Grand Slam" turniru sezone, Roland Garrosu, a prvi je put održan 1978. godine.

Ove godine naslov pobjednika u Duesseldorfu osvojila je Argentina koja je u finalu svladala SAD.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙