FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: zmat
ZAGREB, 25. prosinca 2010. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12.30 sati.

BEOGRAD - U današnjem susretu 13. kola košarkaške NLB lige Crvena zvezda je na domaćem terenu pobijedila Zagreb CO sa 89-82. Kod Zagreba najbolji je bio Kruno Simon sa 29 koševa, a Zvezdu je predvodio Ricardo Marsh sa 21 poenom. Nakon 13 kola Zagreb CO ima 7 pobjeda i 6 poraza, a Crvena zvezda 4 pobjede i 9 poraza. Vodi Union Olimpija sa omjerom 9-4, a slijedi Široki sa 8-5.

ZAGREB - Rezultati 13. kola košarkaške NLB lige:

Radnički - Union Olimpija 74-93

Crvena zvezda - Zagreb CO 89-82

U četvrtak -

Zadar - Široki 74-80

U nedjelju -

Nymburk - Budućnost

Igokea - Cedevita

Krka - Hemofarm

U utorak (28. prosinca) -

Cibona - Partizan

Poredak:

1. Union Olimpija 9 4 22 boda

2. Široki 8 5 21

3. Budućnost 8 4 20

4. Zagreb CO 7 6 20

5. Krka 7 5 19

6. Cedevita 7 5 19

7. Radnički 6 7 19

8. Partizan 6 6 18

9. Hemofarm 6 6 18

10. Igokea 5 7 17

11. Zadar 4 9 17

12. Cibona 5 7 17

13. Nymburk 5 7 17

14. Crvena zvezda 4 9 17

BEOGRAD - Hrvatski nogometni stručnjak Miroslav Ćiro Blažević ocijenio je u razgovoru za beogradski dnevnik "Danas" objavljenom u subotu kako su dolaskom Roberta Prosinečkog na mjesto trenera Crvene zvezde odnosi između srbijanskog i hrvatskog športa, ali i društva uopće, prešli u neku novu, dobrosusjedsku fazu. Odnosi dvije zemlje su, smatra Blažević, najbolji u protekla dva desetljeća, za što su, po njegovim riječima, najzaslužniji hrvatski i srbijanski predsjednici Ivo Josipović i Boris Tadić, ali sada dio tereta preuzima i Prosinečki.

"Njih trojica sada su vojnici koji rade na konačnom pomirenju dvije zemlje", smatra Blažević.

"Mislim da smo na dobrom putu da uskoro imamo regionalnu nogometnu ligu. Teško je reći kad će to biti, ali ako je Prosinečki u Zvezdi, zašto onda ona ne bi mogla sigurno gostovati u Zagrebu", kaže Blažević.

BUENOS AIRES - Najbolji nogometaš svih vremena Diego Maradona najavio je tužbu protiv predsjednika Argentinskog nogometnog saveza Julija Grondone zbog klevete. Grondona je prije nekoliko dana u televizijskom intervjuu insinuirao da bivši izbornik reprezentacije ponovno ima problema sa alkoholom i drogom. S druge strane Maradona tvrdi da već šest godina nije taknuo alkohol, niti drogu. Nakon SP u Južnoj Africi Maradona i Grondona komuniciraju jedino preko medija, optužujući se međusobno. Grondona je nakon eliminacije u četvrtfinalu SP-a okrenuo leđa Maradoni, odbivši mu produžiti ugovor, a Maradona je to nazvao izdajom.

ISTANBUL - Dvostruka olimpijska pobjednica, američka košarkašica Diana Taurasi (28) bila je pozitivna na dopinškoj kontroli igrajući za Fenerbahce, objavio je Turski košarkaški savez. Iz turskog saveza objavili su kako je Taurasi bila pozitivna na modafinil, sredstvo koje se koristi pri liječenju problema sa spavanjem.

Taurasi je prošle godine proglašena najkorisnijom igračicom WNBA lige i najkorisnijom igračicom WNBA finala igrajući za Phoenix Mercury, a u karijeri je osvojila tri naslova NCAA prvaka igrajući za sveučilište UConn, dva je puta bila najkorisnija igračica NCAA-a, pet je puta birana u prvu petorku WNBA lige, a ove je godine bila i članicom američke reprezentacije koja je osvojila naslov svjetskih prvakinja.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙