FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednica Vlade čestitala akademiku Zvonku Kusiću

Autor: mcur
ZAGREB, 13. studenog 2010. (Hina) - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uputila je čestitku novoizabranom predsjedniku Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, akademiku Zvonku Kusiću, izvijestio je jutros vladin Ured za odnose s javnošću.

"Predsjedanje najvišom institucijom znanosti, umjetnosti i kulture u Republici Hrvatskoj predstavlja iznimnu čast i odgovornost, a svoju spremnost za tu ulogu dokazali ste dosadašnjim znanstveno-istraživačkim radom i doprinosom razvoju medicinske znanosti", navodi u čestitki premijerka Kosor.

Izrazila je uvjerenost da će novoizabrani predsjednik HAZU-a ostvariti zacrtane ciljeve, te uključivanjem hrvatske znanosti u europske i svjetske tijekove, uz povezivanje s ostalim društvenim, osobito gospodarskim potencijalima, snažno pridonijeti sveopćem napretku naše domovine.

Na kraju čestitke koju je premijerka Kosor, ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, poslala akademiku Zvonku Kusiću zaželila mu je uspješan nastavak rada u jačanju hrvatske znanosti i umjetnosti.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙