FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 10. studenoga

Autor: dduk
ZAGREB, 9. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 10. studenoga.

OPATIJA - "Izlazak iz recesije ili daljnja stagnacija", tema je ovogodišnjeg 18. savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista "Ekonomska politika Hrvatske u 2011.". Tradicionalno trodnevno savjetovanje o aktualnim ekonomskim kretanjima i mjerama ekonomske politike za naredno razgoblje u Opatiji će okupiti brojne ekonomiste, predstavnike izvršne vlasti i gospodarstvenike. Savjetovanje se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića koji će se, kako je najavljeno, biti nazočan otvorenju skupa i tom se prigodom obratiti sudionicima. Prvi dan savjetovanjima sudionicima će se obratiti i predstavnici hrvatske Vlade koji će, kako najavljuju organizatori, govoriti o ekonomskoj politici Vlade te fiskalnoj politici. Na skupu, koji se održava do 12. studenoga, bit će riječi i o investicijama i rastu gospodarstva te investicijama i poduzećima (9,30 sati, Grand Hotel Adriatic, Ulica Maršala Tita 200).

ZAGREB - Poslovodstvo Ingre izvijestit će na susretu s novinarima o nastavku restrukturiranja tvrtke započetom sredinom 2009. godine (10,30 sati, sjedište Ingre, Ulica Alexandera von Humboldta 4b).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) organizira dvodnevnu međunarodnu konferenciju o cjeloživotnom učenju i razvoju ljudskih potencijala EDUCA PLUS. Osmi puta zaredom EDUCA PLUS okupit će stručnjake iz područja razvoja i upravljanja ljudskim potencijalima. Tema ovogodišnje konferencije je "Poticanje poduzetnosti zaposlenika", o čemu će raspravljati predstavnici institucija tržišta rada i poduzeća koja se susreću s problemima radne snage (9,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

faks: 01/ 4808821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙