FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 9. studenog

Autor: tper
ZAGREB, 8. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 9. studenog.

ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sastat će se s regionalnim direktorom Svjetske banke za srednju Europu i baltičke zemlje Peterom Harroldom. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, a iz Vlade najavljuju da će o sastanku izvijestiti u priopćenju (15,00 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Nekoliko sindikata koji djeluju u poduzećima HŽ Infrastruktura i HŽ Cargo prosvjedovat će zbog nepoštivanja i grubog kršenja Zakona o zaštiti na radu od strane uprava HŽ Infrastrukture i HŽ Carga što za posljedicu, kako ističu, ima višegodišnju neisporuku zaštitne i službene odjeće i obuće. Okupljanje članova sindikata i formiranje prosvjedne povorke je u 10,00 sati na platou V perona Glavnog kolodvora odakle će se uputiti pred zgradu direkcije HŽ Holdinga, a nakon iskazivanja nezadovoljstva prosvjednici će se uputiti do zgrade Ministrstva mora, prometa i infrastrukture kako bi resornog ministra Božidara Kalmetu upoznali s problemima za koje traže rješenje. Prije prosvjeda održat će se konferencija za novinare (9,30 sati, pored muzejske lokomotive na Glavnom kolodvoru, Trg kralja Tomislava 12).

ZAGREB - Hrvatsko društvo za kvalitetu u povodu obilježavanja 8. hrvatskog Dana kvalitete (9. studenog) i 16. Europskog tjedna kvalitete (8. do 14. studenog) organizira skup "Kvaliteta: čimbenik uspjeha". Skupom se želi potaknuti na razmišljanje o kvaliteti i sustavima upravljanja kvalitetom kao alatima za poboljšanje kvalitete života ali i načina ponašanja u poslovnom i svakodnevnom životu. Na skupu će se, već tradicionalno, dodijeliti Povelja za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu, Povelja za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete i Povelja za životno djelo (11,00 sati, kino dvorana Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙