FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 26. listopada

Autor: nbrc
ZAGREB, 26. listopada 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 26. listopada.

ZAGREB - Regionalna konferencija industrije hrane, pića i maloprodaje "Food, Drinks & Retail Arena 2010.", koju organizira Infoarena Grupe u suradnji s EBRD-om, okupit će najvažnije regionalne predstavnike tog sektora. Sudionici konferencije će, uz predstavljanje razvojnih potencijala prehrambene industrije, razmatrati i mogućnosti intenziviranja regionalne suradnje te raspravljati o današnjim izazovima i trendovima u budućnosti (9,00 sati, hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Veleposlanstvo Kanade u Hrvatskoj, Kanadsko-hrvatska poslovna mreža i Hrvatska gospodarska komora (HGK) organizatori su seminara "Kako poslovati s Kanadom?". Seminar se održava uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, a cilj mu je informirati hrvatsku poslovnu zajednicu o mogućnostima i uvjetima poslovanja s Kanadom (10 sati, HGK Vijećnica, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Na prvoj međunarodnoj konferencija "Alternativno rješavanje sporova-mogućnost suradnje pravosuđa i gospodarstva", koju organizira Hrvatska obrtnička komora (HOK), bit će predstavljena i iskustva drugih zemalja u razvijanju medijacije kao alternativnog načina rješavanja sporova, a raspravljat će se i o mogućnostima koje u Hrvatskoj postoje za alternativno rješavanje sporova kroz suradnju institucija pravosuđa i gospodarskih asocijacija jačanjem centara za mirenje (10,00 sati, HOK, Ilica 49/II).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) na konferenciji za novinare najavit će 11. godišnju konferenciju za odnose s javnošću koja će se 28. listopada održati u Zagrebu (10,00 sati, Kino Europa, Varšavska 3).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙